Meest gestelde vragen

Ben ik geschikt voor haartransplantatie: 

Als de haren van het donorgebied op uw achterhoofd een goede kwaliteit hebben komt U in aanmerking voor het herverdelen van uw eigen haar. Meestal zijn het heren die micro-haartransplantaties ondergaan, maar ook dames met plaatselijke kaalheid komen in aanmerking voor deze behandeling. Bij afwezigheid van goed donorhaar heeft haartransplantatie geen zin. Dit wordt tijdens een consult bekeken.

Is haartransplantatie betrouwbaar? 

Omdat de getransplanteerde haren afkomstig zijn van een plek waar geen haaruitval voorkomt (uw eigen donorgebied), vallen ze na transplantatie niet meer uit. Minimaal 98% van deze haren zal levenslang groeien.De getransplanteerde haartjes hebben geen speciale behandeling nodig, ze kunnen in gewenste vorm geknipt en gekamt worden. Ook kunt u uw haar probleemloos verven en permanenten.

 Moet ik onder narcose?  

Nee, een haartransplantatie wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd, er zijn geen noemenswaardige bijwerkingen. Bijkomende slaapverdoving kan, indien U wenst, toegepast worden.

 Hoe lang duurt een behandeling? 

De behandeling kan ongeveer 4 à 6 uurtjes duren, dit wordt allemaal van te voren besproken

 Kan ik gelijk al verschil zien? 

12 weken na de procedure zal het getransplanteerde haartje beginnen te groeien, Het duurt ongeveer 9 tot 12 maanden voordat het eindresultaat volledig zichtbaar is.

Hoe weet ik welke behandeling geschikt voor mij is? 

Dat wordt tijdens een intake gesprek bekeken en beoordeeld na overleg en advies weet u welk techniek het meest geschikt voor u is.