Haartransplantatie

Haartransplantatie Profihair is er voor iedereen….

Als er helemaal geen haar meer groeit, is een haartransplantatie de enige natuurlijke mogelijkheid om weer echt haar terug te krijgen.

Het is namelijk zo dat zelfs in een vergevorderd stadium van kaalheid bij de man op het achterhoofd een haarrand blijft staan. Deze haarkrans is ongevoelig voor dihydrotestosteron, de veroorzaker van erfelijke haaruitval.

Veel mannen krijgen vroeg of laat last van kaalheid. Neemt u geen genoegen met haarverlies?

Profihair biedt een betaalbare oplossing tegen kaal worden: haartransplantatie in Turkije.

Een haartransplantatie in Turkije biedt een permanente oplossing tegen haaruitval, kale plekken en inhammen.

Haartransplantatie is het vermeerderen van dunner wordend haar en kaalheid b.v. voor teruggetrokken haarlijn, inhammen, kruinen enz.

Tijdens de haartransplantatie worden zogenaamde haarfollikels vanuit deze haarrand naar een kalende plek elders op het hoofd verplaatst. Uit deze haarfollikels groeien vervolgens nieuwe haren die niet meer uit zullen vallen, omdat de haarwortels hun erfelijke eigenschappen behouden en dus ongevoelig blijven voor aantasting van dihydrotestosteron.

Wanneer u kiest voor een haartransplantatie dan wilt u vanzelfsprekend dat deze op een professionele wijze en volgens verwachting verloopt en betaalbaar is. Door de hoge kosten in Nederland, Belgie of Duitsland is een haartransplantatie ook voor velen niet betaalbaar.

In Nederland of België is een haartransplantatie een kostbare behandeling, een haartransplantatie in Turkije is echter een betaalbaar alternatief.

Onze haartransplantatie arts is tevens in het bezit van internationale keurmerken voor haartransplantatie zoals ISHRS, ESHRS.

U bent dus verzekerd van een kwalitatieve haartransplantatie met gegarandeerd resultaat.

Uw haartransplantatie professioneel geregeld

Kiest u voor Profihair dan ervaart u dat wij zeer professioneel te werk gaan en dat alles om u, onze klant, draait. Wij regelen alle details wanneer het gaat om uw haartransplantatie, inclusief de reis naar Turkije, transfer en uw verblijf.

Gratis consult? Online offerte?  Klik hier

Haartransplantatie wordt ook steeds vaker bij vrouwen toegepast.

Hiermee maken wij de Haartransplantatie toegankelijk voor iedereen.

profihair