Onze service

De Nederlandse gezondheidszorg dreigt onbetaalbaar te worden.

Relatief eenvoudige ingrepen als tandheelkundige correcties, haartransplantaties, staaroperaties of een operatie aan de prostaat zijn schrikbarend duur. Wie bijvoorbeeld kronen wil laten plaatsen of implantaten, moet daarvoor bij een Nederlands tandheelkundig instituut vaak duizenden euro’s neertellen. In Turkije (Istanbul) worden deze ingrepen verricht voor minder dan de helft van wat je in Nederland kwijt bent, terwijl de kwaliteit minimaal gelijkwaardig en in veel gevallen zelfs beter is dan in Nederland. Dit allemaal maakt dit alternatief zeer aantrekkelijk.

WAT DOEN WIJ VOOR U ? Onze service:

De meeste klinieken in Turkije zijn trots op het aantal behandelingen die zij dagelijks doen, wij zijn trots op onze resultaten.

“Ons doel is u een uitstekend gezichtsvermogen te bieden met een vriendelijke en hulpvolle verzorging.” 

We proberen zoveel mogelijk tijd aan onze klanten te besteden en alle vragen zo goed mogelijk te beantwoorden zodat u zich er zeker bij voelt. Verzorging is bij ons het belangrijkst, we proberen al uw vragen te beantwoorden,de informatie te geven die u nodig heeft bij het beslissen.

Haartransplantatie Turkije

Onze gehele organisatie is gebaseerd op goede verzorging.

We proberen niet alleen voor uw behandeling en reis te zorgen. In iedere stap van het proces vanaf het eerste contact tot de dag van de behandeling en de na behandeling staan wij klaar als team om u zoveel mogelijk informatie te geven met een vriendelijke service.

De keuze van de chirurg is een kritieke beslissing. Niet iedere chirurg is bereid om meer dan nodig tijd te besteden om al u vragen te beantwoorden.

Onze chirurgen trekken alle tijd voor u uit. Deze tijd is belangrijk om met u de mogelijke behandeling(en) en uw wensen te bespreken en al u vragen te beantwoorden. Het belangrijkste van heel het proces is dat u zich er goed bij voelt en vertrouwen heeft.

Als u besluit om bij ons een behandeling te ondergaan kunt u kiezen uit verschillende arrangementen. Bij een behandeling via ons is het ook mogelijk een vlucht naar Istanbul, en een nederlandstalige begeleiding op aanvraag te krijgen.

Wat kunt u verwachten van Profihair?                                                             

· Profihair bemiddelt en geeft professioneel advies over haar & haartransplantatie

·    Deze behandeling (haartransplantatie) wordt uitgevoerd in Istanbul

·    Wanneer men het financiële plaatje combineert met de professionele aanpak, die wordt uitgevoerd door zeer ervaren artsen op het gebied van haartransplantatie, wordt deze reis alleen maar aantrekkelijker,

·    Als u toch de voornemens had om een keer naar de Wereldstad Istanbul te gaan dan is dit uw kans

·    Uw behandeling wordt tevens onvergetelijk met een uitje waarbij u de Wereldstad Istanbul op uw eigen manier ervaart..

·    U kunt bij ons alleen de behandeling, maar ook evt. de gehele arrangement boeken.

·    Wij regelen evt. uw vliegticket, hotelovernachtingen, transfers.

·    Op aanvraag kan zelfs een nederlandstalige begeleiding mee, en kunt u evt. excursies in Istanbul door ons laten verzorgen


Vraag nu online uw offerte aan