Wenkbrauw Transplantatie

 

wenkbrauwtransplantatie

wenkbrauwtransplantatie

Wanneer je een deel, of je volledige wenkbrauw verloren bent door b.v. verkeerd epileren of een ongeluk dan kan wenkbrauwtransplantatie een uitkomst bieden. Deze behandeling wordt ook toegepast bij littekens, dunne wenkbrauwen of het creëren van nieuwe wenkbrauwen. 

Verlies van de wenkbrauw is een soort van zorg die esthetisch is, maar ook wel eens cosmetisch.

We kunnen ongelukkig zijn als we zien dat we een probleem in onze wenkbrauw hebben.

 

WENKBRAUW PROBLEMEN DIE BIJNA VOLLEDIG KAN WORDEN GECORRIGEERD DOOR WENKBRAUW TRANSPLANTATIE:

DUNNER WORDENDE WENKBRAUWEN.
MISVORMDE WENKBRAUWEN.
LITTEKEN IN DE WENKBRAUWEN.

VERSCHILLENDE SOORTEN VERLIES VAN WENKBRAUWEN KUNNEN VOLLEDIG WORDEN GECAMOUFLEERD DOOR HET TOEPASSEN VAN EEN SUCCESVOL WORTEL OVERDRACHT. EVENEENS KUNNEN ALLE LITTEKENS ONZICHTBAAR GEMAAKT WORDEN DOOR WENKBRAUW TRANSPLANTATIE.

Het probleem kan makkelijk worden vastgesteld in onze kliniek. 

Dit probleem kan worden opgelost door het transplanteren op een speciale manier in de wenkbrauw door middel van FUE methode. Niet alleen kunnen wij transplanteren, maar ook kunnen wij voor u een nieuwe vorm wenkbrauw creëren.

De wenkbrauwen die zijn getransplanteerd zullen nooit meer verloren gaan.  Restauratie is een nauwkeurig proces die als gevolg van de wenkbrauw uw gezichts uitdrukking bepaald en meer opvalt dan de hoofdhuid.

WENKBRAUW CHIRURGIE VEREIST MEER VAARDIGHEID OMDAT DE WENKBRAUW VORM BIJNA PARALLEL LOOPT AAN HET GEZICHT.
DOOR IMPLANTER PEN TECHNIEK MAAKT DIT MOGELIJK MET EEN PERFECTE RICHTING VOLGENS DE NATUURLIJKE STRUCTUUR VAN DE WENKBRAUW.

Het hele proces duurt 3-4 uur. We gebruiken doorgaans 200-300 graft voor vrouwen , 300-400 voor mannen in beide wenkbrauwen.

Team van Profihair kan een compleet nieuwe wenkbrauwen creëren. Ook is het mogelijk om de bestaande wenkbrauwen op te vullen.

Bij de wenkbrauw transplantatie, zijn de hoeken en richting van de haren zeer belangrijk zelfs belangrijker dan de vorm van de wenkbrauwen.

We doen de wenkbrauw restauraties met behulp van slechts enkele grafts  en met een  speciaal apparaat genaamd de implantatie-pen (CHOI)

De techniek die gebruikt wordt voor wenkbrauw transplantatie varieert dat per persoon? In het algemeen wordt dezelfde techniek gebruikt, maar de omvang van wenkbrauw, verlies en de oorzaken van het verlies zijn van belang hoe de techniek wordt toegepast.

  • Kan wenkbrauw transplantatie op iedereen worden toegepast? Ja, kan worden toegepast op iedereen die haar heeft op het achterhoofd (donorgebied)
  • Is het pijnlijk? Zeker niet. Voor de behandeling wordt plaatselijk verdoving toegepast op gebieden waar de behandeling plaatsvindt, het verwijderd elk gevoel van pijn. Andere methoden, zoals permanente make-up die gedaan wordt op de wenkbrauwen, veroorzaakt aanzienlijk meer pijn.
  • Behoud je een natuurlijke uitstraling bij een wenkbrauwtransplantatie? Ieder wenkbrauw is anders;  de dikte en dunheid van de wenkbrauw transplantatie wordt bepaald door de voormalige wenkbrauw en haar eigenschappen van het individu. Dit zorgt ervoor dat een natuurlijke uitstraling resulteert uit de procedure. Een persoon die overvloedige haren en wenkbrauwen heeft, moet niet proberen om een ​​zwakke of zeer dunne wenkbrauwen te krijgen … zo is het ook niet geschikt voor een persoon om dikke borstelige wenkbrauwen te krijgen terwijl die van nature dun wenkbrauwen heeft.
  • Waar wordt er rekening mee gehouden bij de keuze van het model van mijn wenkbrauwen? De aard van de wenkbrauw en de wil van een persoon is erg belangrijk; daarom moeten zij beslissen, door een weloverwogen overleg met hun arts, op de specifieke wenkbrauw lijn, ontwerp en dikte. In het algemeen om een ​​natuurlijke uitstraling te behouden, een dikke wenkbrauw kan worden ontworpen zo dik als je wilt, maar een dun wenkbrauw kan niet worden omgezet in een volle en dikke wenkbrauwen. Echter, het is mogelijk om je wenkbrauw iets dikker dan normaal te maken, en nog steeds een natuurlijke uitstraling aan je wenkbrauwen te geven.
  • Waar moet ik rekening mee houden na een wenkbrauw transplantatie? Je moet de wenkbrauwen die getransplanteerd zijn vanuit je donorgebied niet meer dan één keer per week te knippen. 
  • Waarom? Omdat, de getransplanteerde wenkbrauw haar groeit, het heeft de eigenschappen van je haar.