Ervaringen

Onze klanten waarderen ons en hier zijn we trots op

4.9
Rated 4.9 out of 5

Uitstekend88%
Heel goed12%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Uitstekend

Rated 5 out of 5
22 september 2019

Heel duidelijk allemaal, je krijgt ruim de tijd om te kunnen beslissen. Alle vragen werden met geduld beantwoord. Het mooie is ik hoefde zelf niets te regelen, Profihair heeft alles tot op de puntjes perfect geregeld. Ik raad profihair iedereen aan. Kliniek en artsen zijn top. Ik ben super blij met mijn haartransplantatie behandeling.

Rene
Verified

Zeer goed

Rated 5 out of 5
5 november 2015

Het is mij zeer goed bevallen. Iemand die twijfelt kan profihair vertrouwen.

Er wordt zeker aandacht aan je besteed en alle vragen worden beantwoord, waar ik totaal geen vraagtekens meer had.

Mijn haar begint langzamerhand te groeien de echte uiteindelijke resultaat zal ik over paar maanden zien maar ik heb het vertrouwen dat dat goed komt.

Simon
Verified

prima verzorgde trip!

Rated 4 out of 5
28 juli 2015

Hallo Yasemin,

Sorry voor me wat latere reactie.

Alles is goed gegaan, en was uitstekend geregeld.

Hartelijk dank daarvoor.

De behandelingsduur viel me erg zwaar, en was blij dat ik na kleine 12 uur liggen de operatie achter de rug had.

Nog bedankt voor de prima verzorgde trip!

Groet,

Ruud
Verified

Uitstekend

Rated 5 out of 5
1 december 2014

De behandeling en vooral de organisatie eromheen was uitstekend geregeld, Jasmin was ontzettend aardig en behulpzaam.

Rolf
Verified

So far so (very) good.

Rated 5 out of 5
30 november 2014

Ik wil melden dat mijn bezoek aan Istanbul goed is verlopen.

Alles is precies volgens afspraak gegaan. Ook heb ik de nodige

hulp en zorg van Hulya gekregen. Ik ben nu twee weken verder

en het ziet er allemaal goed uit. Ik moet zeggen dat het best een

behoorlijke ingreep is, het is niet niks wat er met je gebeurt,

maar het resultaat laat zich goed aan zien. Ik zal het over een

aantal maanden weten. So far so (very) good.

Bedankt voor de geleverde dienst en ondersteuning door Hulya.

Met vriendelijke groet,

Leen van der Werf
Verified

Beoordeling haartransplantatie bij profihair

Rated 5 out of 5
22 februari 2014

Ik ben zeer tevreden over mijn keuze voor jullie en de keuze om het uberhaupt te doen. Profihair Super bedankt. TOP! Ik raad jullie ook iedereen aan!

Anoniem
Verified

Een zeer tevreden klant

Rated 5 out of 5
6 juli 2013

Voordat ik een compleet overzicht schrijf over mijn ervaringen geef ik voor de mensen die het niet

uitgebreid willen/kunnen lezen een korte samenvatting.

Profihair is een groepje mensen die je van A tot en met Z begeleiden in de keuze voor een

haartransplantatie tot het uiteindelijk ondergaan van een haartransplantatie.

Ze regelen je vervoer/ transport van en naar het vliegveld, je vervoer van en naar het hotel voor en na

de behadeling en als klap op de vuurpijl hebben ze de liefste tolk voor jou tijdens je haartransplantatie.

Ik kan niet anders zeggen dan: “Twijfel je over een haartransplantatie in het buitenland (Turkije) is dit

een serieuze optie.

Ik raad iedereen die mij vraagt Profihair aan.

Mijn totaal plaatje van de reis, behandeling en de begeleiding vanuit Nederland en Turkije.

Ik ben per ongeluk op de website van Profihair gekomen, omdat ik zocht op haartransplantatie in

Turkije.

Ik ben een jongen van 25 jaar die vanaf zijn zestiende al behoorlijk kalend begon te worden.

Ik ben in contact getreden met Yasmin en dit contact was gelijk goed.

We hebben veel gebeld en gemaild. Eigenlijk was het overbodig om veel vragen te stellen, want Yasmin

weet zoveel en dit verteld ze ook allemaal aan je als je belt.

De dag voordat ik zou gaan heeft Yasmin nog gebeld of alles duidelijk was hoe ik me voelde en of ik er

zin in had. Natuurlijk had ik er zin in en natuurlijk voelde ik me een klein beetje vreemd, omdat ik niet

precies wist wat ik kon verwachten.

Op het vliegveld van Istanbul stond keurig iemand klaar met een bordje met onze namen (die van mijn

vader en mij) om ons naar het hotel te brengen.

Een aangename taxi en een aangename taxichauffeur.

De dag van de behandeling: Je wordt opgehaald door dezelfde man van de taxi die heel erg vriendelijk is

en alle dagen stipt op tijd is.

Tijdens de behandeling is Hulya(tolk) aanwezig. Lievere mensen dan haar zijn er niet. Zorgzaam als je

moeder en liever dan lief.

De behandeling zelf was aangenaam (4500 grafts) en de spuiten vielen heel erg mee.

Over de behandeling zelf kan ik weinig zeggen want dat is voor iedereen een andere ervaring. Ik heb het

als zeer prettig ervaren en je kan merken dat de dokter en zijn assistenten/assistentes echt veel ervaring

en kennis hebben.

De zorg is echt veel beter dan in Nederland en ze denken erg goed om je. Zelfs mijn vader die de hele

dag bij de behandeling op mij heeft gewacht met Hulya(tolk) is voorzien van eten en drinken.

Verder krijg je een duidelijk beschrijving wat je wel en niet mag en een nekkussen om op te slapen.

De nacontrole is niets meer dan een formaliteit en een controle voor de dokter om te kijken of het goed

is gegaan.

Heb je nog twijfels en wil je vanuit een klant andere dingen weten dan dat hier staat, mail mij dan.

Het emailadres kun je opvragen bij Yasmin. Vind je een email onpersoonlijk, dan mag je mij zelfs bellen

op het nummer dat Yasmin je kan geven. GEWOON DOEN!

Marthijn Bosman
Verified

Yasmin bedankt voor alles

Rated 5 out of 5
6 juli 2013

Hallo Yasmin,

Ik weet niet zo goed waar ik moet beginnen.

Ik ben heel blij dat ik jouw site, jou, Hulya, de kliniek, en in het speciaal de baliemedewerksters van Repair heb leren kennen(wat een mooie vrouw/prinses is dat).

Ik heb het contact met jou als zeer prettig ervaren en keep up the good work!

Marthijn
Verified